Ustanovi in vodi svoje prvo podjetje!

Zakaj Firma Kids?

Starši želimo otroke čim bolje pripraviti na izzive, ki jih čakajo, ko odrastejo. Mnogo stvari otrok v šoli enostavno ne učijo, med njimi veliko praktičnih znanj. Na primer tega, kako delujejo podjetja, od kod prihaja denar. Zakaj nekateri služijo več in drugi manj. Zakaj imamo krizo, brezposelnost, zakaj nekatera podjetja propadajo …

 

Če otrok razume, kako deluje svet, mu bo v življenju lažje. Tudi za splošno izobrazbo je pomembno razumevanje podjetništva in poslovnih bilanc.

 

Firma Kids je učni pripomoček. Ker se otroci največ naučijo med igranjem, je Firma Kids osnovana na igri, ki je zabavna in poučna. Firma Kids namerno ni izdelana za računalnik ali tablico, ker se otroci (in odrasli) naučimo več, če je zadeva oprijemljiva. Če lahko nekaj primemo v roke, če se igramo s plastičnim denarjem.

 

Odgovor na vprašanje Zakaj je zelo preprost. Ker smo tudi snovalci didaktične igre Firma Kids starši in se zavedamo, da je znanje, ki ga otrok dobi s preigravanjem igre Firma Kids, koristno za otroke in starše. Ker nam ni vseeno in ker želimo spreminjati svet na bolje, smo zasnovali Firma Kids.

 

Naročite svoj izvod namizne izobraževalne igre še danes. Z naročilom ne tvegate ničesar. Če vam igra ne bo všeč ali ne bo izpolnila vaših pričakovanj, vam bomo kupnino vljudno in takoj vrnili. Ne odlašajte, naročite Firma Kids takoj. Pritisnite gumb Naročite zdaj!

 

 

Naročite zdaj!