Ustanovi in vodi svoje prvo podjetje!

Opis igre

Kliknite na sliko in si oglejte video!

Ljudje se veliko naučimo iz knjig. Veliko se naučimo v šoli. Ampak dokazano je, da je učenje najintenzivnejše takrat, kadar želimo kaj sami narediti. Izkušnje so dokazano najboljše učiteljice. Kako se lahko naučimo voditi podjetje? Tako, da ga ustanovimo in sami vodimo. Težava je samo v tem, da zna biti to drag in dolgotrajen projekt. Zakaj se ne bi najprej preizkusili, kakor to na primer počnejo piloti, v simulatorju?

 

Firma Kids je v resnici preprost simulator delovanja podjetja. Kot bi vodili pravo podjetje, samo da se vse dogaja hitreje in da so posledice manj boleče, če naredimo kakšno napako.

 

Firma Kids je torej poslovna simulacija – lahko rečemo tudi igra. Namen te igre je naučiti otroke in odrasle podjetništva. Pokazati, kako deluje podjetje. Pokazati, kako naredimo izkaz uspeha in bilanco stanja.

Vse se dogaja na velikem kartonskem modelu podjetja. Navodila so napisana na barvnih karticah, uporabljajo se žetoni, ki predstavljajo denar. Model prikazuje kroženje denarja v podjetju in izmenjavo denarja, materiala, izdelkov, storitev med podjetjem in okolico.

 

Podjetje uspešno posluje takrat, kadar posluje z dobičkom in kadar so z njim zadovoljni delavci, dobavitelji, banke, država in kupci.

 

Otrok v nekaj urah dojame, kako poslujejo podjetja, to neprecenljivo znanje pa bo uporabljal vse življenje. Firma Kids je celo koristno orodje za odrasle podjetnike in zaposlene.

 

Verjemite, namizna igra Firma Kids vam bo definitivno všeč. Naročite jo tako, da pkličete na brezplačno številko 080 15 09, pošljete mail na natalie@lisac-lisac.si ali kliknete na gumb NAKUP.

 

 

Naročite zdaj!